La nostra història comença el 1917, quan el meu avi Esteve amb la seva dona Maria del Pilar, obren la Pastisseria a GRANOLLERS. El desplaçament de la meva iaia a fer de mestre a Sant Iscle de Vallalta i després destinada a Arenys de Munt, els porta a obrir l’any 1926 l’establiment que estem actualment a ARENYS DE MUNT, i des del 1931 al 1936 compartien una sucursal a la Plaça de Cuba de Matarò, que degut a la inestabilitat politica de l’època van decidir vendre-la.
|
|
Agafa el relleu el meu pare Jordi (MESTRE ARTESÀ PASTISSER) i la meva mare Victòria, i segueixen amb les mateixes fórmules artesanes fins avui. Els anys 60 creen l’anomenat VITI, i que darrerament hem recuperat..
La nostra Pastisseria es regeix pel principi de l’Artesania i la Tradició, no deixant d’estar en tot moment a l’espectativa de les noves tendències i intentem fer el que els nostres clients ens demanen en tot moment,doncs tenim clar que és un repte per assolir els nostres 100 anys d’existència.
Les nostres especialitats són: EL TORRÓ PRALINÉ CRUIXENT – BOIXETS DE XOCOLATA –i EL MUNTANYENC –.
També trobareu varietats per totes les celebracions tradicionals catalanes: TORTELLS DE REIS, DE SANT ANTONI, COQUES DE LLARDONS PEL DIJOUS GRAS, TORTELLS DE RAMS, MONES DE PASQUA (amb temps les personalitzarem), PASTÍS DE SANT JORDI, PASTÍS DEL DIA DE LA MARE, PASTISSOS DE COMUNIONS, COQUES DE SANT JOAN, COQUES DE SANT PERE, REBOSTERIA PER SANTA MARIA, PASTISSOS DE NOCES, PASTÍS 11 DE SETEMBRE, PASTÍS DE LA CONSULTA DE LA INDEPENDÈNCIA, PANELLETS i UNA GRAN GAMA DE TORRONS ARTESANS ELABORATS PER NOSALTRES (PRALINÉ CRUIXENT,CREMA CREMADA, XIXONA, ALACANT, XOCOLATA I 16 varietats més).
En conclusió, qualsevol moment és bo per provar els nostres productes i endolcir-nos una mica.
Fins aviat.
Josep M. i Agnès, i el nostre equip de professionals us esperem.
La nostra Pastisseria es regeix pel principi de l’Artesania i la Tradició, no deixant d’estar en tot moment a l’espectativa de les noves tendències i intentem fer el que els nostres clients ens demanen en tot moment,doncs tenim clar que és un repte per assolir els nostres 100 anys d’existència.
Les nostres especialitats són: EL TORRÓ PRALINÉ CRUIXENT – BOIXETS DE XOCOLATA –i EL MUNTANYENC –.
També trobareu varietats per totes les celebracions tradicionals catalanes: TORTELLS DE REIS, DE SANT ANTONI, COQUES DE LLARDONS PEL DIJOUS GRAS, TORTELLS DE RAMS, MONES DE PASQUA (amb temps les personalitzarem), PASTÍS DE SANT JORDI, PASTÍS DEL DIA DE LA MARE, PASTISSOS DE COMUNIONS, COQUES DE SANT JOAN, COQUES DE SANT PERE, REBOSTERIA PER SANTA MARIA, PASTISSOS DE NOCES, PASTÍS 11 DE SETEMBRE, PASTÍS DE LA CONSULTA DE LA INDEPENDÈNCIA, PANELLETS i UNA GRAN GAMA DE TORRONS ARTESANS ELABORATS PER NOSALTRES (PRALINÉ CRUIXENT,CREMA CREMADA, XIXONA, ALACANT, XOCOLATA I 16 varietats més).
En conclusió, qualsevol moment és bo per provar els nostres productes i endolcir-nos una mica.
Fins aviat.
Josep M. i Agnès, i el nostre equip de professionals us esperem.
Adreça: Francesc Macià, 33. Arenys de Munt. 08358
Telèfon: 93 793 85 94 Correu electrònic: [email protected] Horari de la botiga: De Dilluns a divendres de 7.00 a 14.00 i 16.45 a 20.45 h. Dissabtes de 7.00 a 15.00 i 17.00 a 21.00 h. Diumenges i festius de 7.00 a 15.00 h. Facebook: https://www.facebook.com/pastisseria.lalyonesa |